Foredrag for konfirmandforældre den 19. marts om unge og påbudskultur

Udgivet fre d. 10. jan 2020, kl. 10:00
Nyheder

Vi er så heldige at det er lykkes at få den populære foredragsholder og højskolelærer, Christian Hjortkjær til Hørsholm. Han kommer og fortæller om unge og de udfordringer mange unge kæmper med i dag.  

I dag er der meget få ting, som de unge ikke  – men der er utrolig mange ting, de skal. De skal få sig en uddannelse, leve sundt, leve længe, leve lykkeligt, og så skal de først og fremmest være begejstrede og huske at nyde det.

Det betyder, at hvad der var 68’ernes frisættelsesprojekt, er blevet den nye generations udmattende krav, et ideal der ikke er selvvalgt, og som derfor afføder skam og utilstrækkelighedsfølelser. Men betyder det, at vi har tabt en hel generation til psykiske sygdomme? Eller er der håb at hente i den mest pligtopfyldende ungdom i lang tid?

Dette foredrag er primært henvendt til konfirmandforældre og der vil være tilmelding her på hjemmesiden til foredraget. Hvis der ikke er nok forældre der tilmelder sig vil foredraget blive åbent for tilmelding for andre interesserede.

Entré: foredraget er gratis.

Ved Christian Hjortkjær, ph.d. og højskolelærer på Silkeborg Højskole

Ophavsret: