Orientering om gældende coronarestriktioner

Udgivet fre d. 26. feb 2021, kl. 12:26
Nyheder

De nuværende retningslinjerne betyder, at Hørsholm Kirke holder gudstjenester med deltagelse af max. 27 personer. Gudstjenesterne varer ca. 30 minutter, og der vil ikke være fællessang. Men der vil være musik og korsang. Man skal tilmelde sig her på kirkens hjemmeside. Det sker i kalenderen under den enkelte tjeneste.
Gudstjenesterne bliver streamet på YouTube for dem, der ikke har mulighed for at komme i kirke og gerne vil se tjenesten hjemmefra. Link kan findes her på kirkens hjemmeside og på vores Facebookside, og tjenesterne kan ses direkte på kirkens YouTubekanal.
Morgensang hver onsdag er foreløbigt aflyst, men vi glæder os til at genoptage morgensang, når det igen er muligt.
Kirkekontoret er indtil videre lukket for personlig henvendelse, så man bedes ringe i telefontiden på 45 86 00 97 eller sende en mail til hoersholm.sogn@km.dk.
Dåb, dåbsgudstjenester, vielser, bisættelser og begravelser afholdes efter samme retningslinjer dvs. med øget afstandskrav som betyder max. 27 deltagere. Ring og tal med kirkekontoret eller en af præsterne.
Tingene ændrer tingene sig med lynets fart, så hold øje med hjemmesiden for løbende opdateringer.