Julekoncert med Marie Carmen Koppel

Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Marie Carmen Koppel, Steen Rasmussen, Benjamin Koppel
Entré - billetter via billetlugen.dk

Med et repertoire der spænder over klassiske jule sange som "Silent Night" og "White Christmas" til smukke gospel sange, forenet med hendes enorme stemmepragt, er det sikkert at julestemningen er i hus efter en sådan koncertoplevelse.

Marie Carmen Koppel udsendte i 2019 hendes andet julealbum med titlen ”When You Wish Upon A Star” som opfølger til succesen ”A Merry Little Christmas” som hun udgav for nogle år siden.

Marie Carmen Koppel har gennem en årrække har opbygget et stort og trofast koncert-publikum i Hørsholm som hun har gæstet i rigtig mange år. Det er nu 12. år i træk i 2021, at Marie giver julekoncert i den smukke Hørsholm Kirke som hun atter vil fylde med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.

Igen i år vil Marie Carmen Koppel blive akkompagneret af sine tro følgesvende på landevejen, musikerne Steen Rasmussen (keyboards) og Benjamin Koppel (saxofon).