Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

FILMAFTEN: OLEGS KRIG – EN BARNDOM I KRIGENS SKYGGE

Dato
Tirsdag d. 14. februar 2023, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Sted
Konfirmandsstuen, Søndre Jagtvej 1, 2970 Hørsholm
Medvirkende
KvS

Denne prisbelønnede, danske dokumentarfilm er en mesterlig og dybt rørende fortælling om krig set gennem et barns øjne. Nærmere bestemt den lille, splejsede Olegs vidtåbne og konstant registrerende øjne.

10-årige Oleg er forældreløs og bor derfor sammen med sin bedstemor i en lille landsby i det østlige Ukraine, hvor de stridende parter bogstaveligt talt skyder på hinanden hen over byens tage. Milde, store bedstemor med det kridhvide hår og verdens varmeste øjne passer Oleg det allerbedste, hun har lært. Hun viser ham, hvordan man kløver brænde, følges med ham på kirkegården, når han skal ”besøge” sin mor og tørrer tårerne bort, både fra Olegs og sine egne kinder, når det hele bliver for trist.

Oleg, hans yngre fætter Jarik og den ældre dreng Kostja tumler omkring i området med deres drengelege. Med stor nænsomhed vises det i hvor tynd en tråd deres barndoms uskyld hænger, og vi forstår situationens alvor.

En film af Simon Lereng Wilmont

Gratis entré. Hvis du vil have en sandwich, bedes du tilmelde dig her via hjemmesiden, så vi kan passe på planeten og undgå madspild. Det koster 50 kr. som du bedes betale på selve filmaftenen. Du kan betale kontant eller med Mobilepay.  

TILMELD HER