Begivenheden har allerede fundet sted.

Ro til tro

Torsdag d. 27. februar 2020, kl. 19:30
Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Le Klint

I alle liv findes følelsen af at blive forladt – som barn af sine forældre, af sin kæreste, sin ven eller sin ægtefælde – måske kan man som forældre føle sig efterladt, når børnene får deres eget liv. Den der er forladt – venter på at blive genfundet. Vi skal høre om Gud som hyrde.

Ro til tro er en stille stund til eftertanke i Hørsholm Kirke. Dørene åbnes kl. 19.30, hvor der bliver spillet stille klassisk musik. Du kan tænde et lys for nogen eller noget samt skrive din egen bøn, som vil blive læst højt undervejs. Selve gudstjenesten begynder kl. 20. Vi synger et par salmer eller sange, holder to gange 4 minutters stilhed, lytter til musik, til poetiske ord om livet samt til hinandens bønner og afslutter med en fælles bøn:

Gud, giv mig sindsro til at acceptere de ting,
jeg ikke kan ændre,
mod til at ændre de ting, jeg kan
og visdom til at se forskellen.

Efter stillestunden kl. ca. 20.30 byder vi  på kaffe, te og chokolade under orglet.