Begivenheden har allerede fundet sted.

Ro til tro om 40'erne

Torsdag d. 25. februar 2021, kl. 19:30
Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Le Klint

Er troen noget der kommer til os helt individuelt? Er troen en reaktion på udefrakommende begivenheder og tendenser? Eller er troen noget, vi bliver opdraget ind i?

Ro til tro i 2021 vil prøve at tage et årti ad gangen fra 1930'erne til 2010'erne. Vi skal synge sange, høre musik og læse tekster fra det pågældende årti - tekster om tro, håb og kærlighed.

Denne torsdag aften er det 1940'erne. Hvad sker der med troen, når vi nationalt er i krise? Hvor fandt de trøst i troen dengang? Hvor finder vi trøst i dag?

Vi skal synge "I dit korte liv", "Man binder os på mund og hånd" og "Den blå anemone", som alle er fra 1940’erne.

Vi streamer denne gudstjeneste. Du kan klikke HER for at den.

Husk at der er tilmelding hvis du vil i kirke og deltage i gudstjenesten. Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor. Der må max. være 27 personer i kirken.

OBS! Bemærk at tjenesten varer ca. en halv time i alt på grund af Covid19-restriktioner.