Højmesse Pinsedag. Åben for offentligheden (transmitteres også online)

MAJ

Dato Søndag d. 31. maj 2020, kl. 10:00
Sted Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Nina Raunkjær

Denne højmesse er åben for offentligheden. Der er dog ifølge de nye retningslinjer et deltagerloft på 50 personer, så når vi når op på 50, er vi desværre nødt til at lukke dørene. Men vi streamer også denne gudstjeneste på Youtube, så hvis der ikke er plads i kirken, kan du se tjenesten hjemmefra. Du kan klikke HER  for at se gudstjenesten. Du kan også finde den på Youtube ved at søge på Hørsholm Kirke.

NADVER: Der gælder særlige retningslinjer for nadver, som vil blive forklaret under gudstjenesten!

Et usynligt fællesskab
I al sin glans nu stråler solen, det ånder himmelsk over støvet ,og det vifter hjemligt gennem løvet.

Pinsedag mærker ikke bare disciplene, men en hel masse mennesker et nyt og usynligt fællesskab, der forbinder dem med hinanden og med det guddommelige på en ny måde. Jeg husker, at der var én af mine lærere, der sagde til mig engang, at dér hvor en samtale mellem to lykkes, dér er Helligånden, Guds gode Ånd, til stede som den tredje part. Det var smukt sagt, synes jeg, og ikke til at fatte med forstanden. Men det føles sandt, for det går lige til hjertet. Pinsen er endnu en kærlighedserklæring fra Gud til os.

Vi livestreamer denne gudstjeneste på Youtube. Du skal gå ind på youtube.com og søge på Hørsholm Kirke. Så kommer du ind på vores kanal og der bliver livestreamingerne af gudstjenesterne lagt op løbende. Du kan også finde et link på vores Facebookside og på vores hjemmeside kort før tjenesten går i gang.

Ophavsret: