Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse (transmitteres også online)

Dato Søndag d. 19. juli 2020, kl. 10:00
Nina Raunkjær

Det er sommer og ferietid, og der er lagt op til ro og afslapning, fordi det meste er sat på standby. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så indeholder det, vi skal høre Jesus sige i dag, et par ting, der i første omgang vækker uro og stor lyst til at gøre noget. For pludselig taler Jesus om rigdom som en hindring ved indgangen til Guds rige. Og så skruer han kravene til at komme ind i Guds rige så højt op, at ingen kan komme ind. Hvad er meningen?

Da én har dristet sig til at spørge Jesus, hvem i alverden der så overhovedet kan blive frelst, står fortællingen stille et langt øjeblik: Jesus ser på os. Hvad mon han tænker, inden han svarer: ”Intet er umuligt for Gud”!

Denne højmesse er åben for offentligheden. Der er dog ifølge de nye retningslinjer et deltagerloft på 50 personer, så når vi når op på 50, er vi desværre nødt til at lukke dørene. Men vi streamer denne gudstjeneste på Youtube, så hvis der ikke er plads i kirken, kan du se tjenesten hjemmefra. Du kan klikke på linket nedenfor for at se tjenesten.

NADVER: Der gælder særlige retningslinjer for nadver, som vil blive forklaret under gudstjenesten!

Ophavsret: