Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse (transmitteres også online)

© Per

Dato Søndag d. 26. juli 2020, kl. 10:00
Per Melhof

Alt har sin tid! Og når vi går ud af tiden, går vi mod Gud. Jesus holder dimissionstale for disciplene, før de for en tid skal skilles. Han lover dem ikke guld og grønne skove, men han lover, at de aldrig er forladt af Gud; selv når tragedien eller smerten ramme. Der er ingen retfærdighed til, men det betyder ikke, at Gud ikke er der, selv når det forekommer meningsløst. For ikke en spurv falder til jorden, uden at Gud er med.

Denne højmesse er åben for offentligheden. Der er dog ifølge de nye retningslinjer et deltagerloft på 50 personer, så når vi når op på 50, er vi desværre nødt til at lukke dørene. Men vi streamer denne gudstjeneste på Youtube, så hvis der ikke er plads i kirken, kan du se tjenesten hjemmefra. Du kan klikke på linket nedenfor for at se tjenesten.

NADVER: Der gælder særlige retningslinjer for nadver, som vil blive forklaret under gudstjenesten!

Ophavsret: