Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 28. februar 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Hørsholm Kirke
Per Melhof

Man skal selvfølgelig ikke løbe fra sine løfter, være en vendekåbe eller kamæleon, men det burde egentlig være en dyd at blive klogere og ændre sit syn på verden. Hvori ligger det principielt beroligende i at påstå, at man har ment det samme, siden man var tolv år gammel? Tværtimod er det vel en dyd at kunne se noget nyt, forandre sig og vokse.
Når vi rejse ud i verden, bliver vi klogere. Der bliver måske endda højere til loftet og længere til horisonten. Og vi er ikke helt de samme, når vi kommer hjem igen. Måske af samme grund bliver vi så triste og tungsindige under den her alt for lange corona lock down. Vi vil ud, møde andre, få verden udvidet. Om ikke andet så en cykeltur ad nye veje … På søndag kan du høre en fortælling om Jesus, der en dag er gået uden for de vante rammer; ud til det og de fremmede. Det bevægede og forandrede ham.

Vi streamer denne gudstjeneste. Du kan klikke HER for at se den.

Husk at der er tilmelding hvis du vil i kirke og deltage i gudstjenesten. Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor. Der må max. være 27 personer i kirken.