Begivenheden har allerede fundet sted.

Meditative aftenklange

Torsdag d. 14. oktober 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Hørsholm Kirke
Kristian von Späth, organist, saxofonist/fløjtenist, kirketjener

Denne aften vil man kunne høre stemmer fra fra dette års vinder af Sonningprisen, den hviderussiske forfatter Svetlana Aleksijevitj. Uddrag af Svetlana Aleksijevitjs tekster vil indgå i vekselvirkning med improvisationer og kompositioner af saxofonisten Simon Spang-Hanssen og kirkens organist Erik Hildebrandt-Nielsen. Teksterne læses på dansk af sognepræst Kristian von Späth, og der vil være et poetisk indslag på russisk ved Tatiana von Späth. Det bliver således en anderledes og spændende aften med stort poetisk-musisk vingefang.

Meditative aftenklange er et nyt initiativ med fokus på musikkens potentiale for at åbne vore sanser og lade mismod vige for liv og lys. Nyt og gammelt mødes og en bred vifte af musikalske udtryksformer kommer i spil. Vi streamer denne tjeneste. Du kan klikke HERfor at se den.