Begivenheden har allerede fundet sted.

Salmesangsaften i kirken: Med kærlig hilsen

Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm

Grib chancen for at fejre den nye salmebogsudgivelse ”Med kærlig hilsen – 86 epistelsalmer” fra Forlaget Eksistensen sammen med tre af bogens bidragydere. Den 29. september kl. 19 kommer Holger Lissner, Lisbeth Smedegaard Andersen og Niels Johansen til Hørsholm Kirke og giver hver deres bud på, hvad ”En kærlig hilsen fra Gud” er, eller hvad Biblens kærlige hilsner går ud på.

I løbet aftenen skal vi synge et udvalg af salmerne, og forfatterene fortæller om salmernes tilblivelse. Kom til en festlig aften i Hørsholm Kirke med bobler og masser af sang. Der er fri entré og alle er velkomne. Vi begynder kl. 19.00. Man kan købe salmebogen med rabat til 160 kr. og få den signeret. (Normalpris 200 kr.)