Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fællessang & Flygelklang

Dato
Fredag d. 8. oktober 2021, kl. 16:00
Medvirkende
Erik Hildebrandr-Nielsen
Pris
Grtais

Nu kan man atter komme til Fællessang & Flygelklang i Hørsholm Sognegård. Efter en pause under pandemien lukker sognegården dørene op for det første af efterårets arrangementer fredag den 8. oktober kl. 16. Her kan man høre pianisten Kristoffer Hersnack Kaad spille et flot program med musik af Debussy og Chopin.

Kristoffer Hersnack Kaad er født og opvokset i Frankrig, hvor han fra en tidlig alder begyndte at spille klaver. Som 12-årig flyttede han til København, hvor han studerede hos Bella Zapolski og siden Jens Elvekjær på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra han blev kandidat sidste år. Undervejs studerede Kristoffer et halvt år i Paris hos professor Denis Pascal, og han har desuden deltaget i en række internationale klavermasterclasses og -konkurrencer.

Fællessang & Flygelklang er et tilbagevendende musikarrangement på fredag eftermiddage kl. 16, hvor der synges fra salme- eller højskolesangbog efterfulgt af en halv times koncert på sognegårdens velklingende flygel. Undervejs er der en kort pause, hvor der serveres kaffe, og man kan snakke sammen. Arrangementet var ca. en time, og der er gratis adgang.