Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Studiekreds: Læs en bog - mød en forfatter

UDSOLGT!
 
Dette efterår tilbyder Hørsholm Kirke i samarbejde med Hørsholm Bibliotek en unik mulighed for at få litteraturdepoterne fyldt godt op, når vi i fællesskab inviterer til læsekredsrækken ’Læs en bog – mød en forfatter’.

Læsekredsen er et forsøg på at skabe et rum, hvor man kan tale om litteratur, som beskæftiger sig med de mere spirituelle sider af tilværelsen ­– om åndelighed, kristendom eller det at tro på noget større. Læsekredsen vil være faciliteret af sognepræst Andreas Thom og Signe Thomsen, som er litteraturformidler på Hørsholm Bibliotek.

De tre nøje udvalgte bøger, vi i fællesskab vil udforske under læsekredsmøderne, er bøger af tre yngre danske samtidsforfattere:

Ingrid Nymo: Kloster (2021), Caroline Albertine Minor: Velsignelser (2017) og Rasmus Daugbjerg: Trold (2022)

I forbindelse med studiekredsen vil der være tre foredrag, som er åbne for alle  - også selvom du ikke deltager i studiekredsen. De vil finde sted skiftevis på Hørsholm Bibliotek og i Hørsholm Sognegård og vil blive faciliteret af sognepræst Andreas Thom og litteraturformidler på Hørsholm Bibliotek, Signe Thomsen. 

Foredragene tager udgangspunkt i de tre ovennævne romaner, som det vil være en fordel at have læst inden foredraget. Fælles for de tre udvalgte romaner er at de beskæftiger sig med de mere spirituelle sider af tilværelsen ­– åndelighed, kristendom eller det at tro på noget større.

Datoerne er fastlagt til:

2. okt. kl. 19 (Hørsholm bib) Ingrid Nymo: Kloster (2021)

8. nov kl. 19 (Sognegården) Caroline Albertine Minor: Velsignelser (2017)

11. jan. kl. 19  (Sognegården) Rasmus Daugbjerg: Trold (2022)

Billetter til hvert foredrag koster 30 kr og kan købes på Hørsholm Biblioteks hjemmeside fra 7. august

Foredragsrækken er støttet af Hørsholm Menighedshusfond.

Studiekredse

Der er ingen begivenheder.